Unsupported language (hu_HU), contact the server's administrator!
Available languages:
Hírek - Invest in Miskolc

Ipari infrastruktúra

Kutatás-fejlesztés infrastruktúra

Fejlesztési projektek


    A jelenleg zajló városi fejlesztési projektek mellett számos, befektetői érdeklődésre számot tartó nyílt projekttel várjuk Önöket.

    Az Avas szálló bemutatása

Hírek

Példamutatóak Miskolc befektetés-ösztönzési intézkedései

"Példamutatóak Miskolc befektetés-ösztönzési intézkedései" Befektetőbarát Település oklevelet, címet és logót kapott Miskolc városa a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) által útjára indított Befektetőbarát Településekért Program keretében. Ez alkalomból beszélgettünk befektetés-ösztönzési feladataikról a HITA Borsod-Abaúj-Zemplén megyei képviselőjével, Juhász Nórával.
részletek

Hogyan vonzzunk befektetőket?

Lezárult a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) Befektetőbarát Településekért Programjának második fordulója
részletek

Átadták a Gustav Wolf drótgyárat Miskolcon

Átadták a Gustav Wolf drótgyárat Miskolcon
Péntek délben, ünnepélyes keretek között átadták adták át a német Gustav Wolf cégcsoport miskolci drótgyárát. Az ünnepségen beszédet mondott Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár és Kriza Ákos polgármester is, akik a munkahelyteremtés jelentőségét, az ezzel kapcsolatban tett országos, illetve helyi erőfeszítéseket hangsúlyozták, örömüket fejezve ki, hogy a nemzetközi gazdasági élet ilyen rangos szereplője hajt végre példaértékű beruházást Miskolcon.
részletek

Meghívó Hannover Messe 2012

Minden évben a németországi Hannover-ben kerül megrendezésre a legnagyobb európai üzleti kiállítás. Közel 6500 vállalat mutatkozik be egy helyen az innováció, fejlesztés és az ipar területéről.
részletek

HITA kereskedelemfejlesztési pályázat

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal kereskedelemfejlesztési pályázatot írt ki 2012. június 30. előtt megkezdett akciók megvalósítására. A pályázati rendszer a magyar termékek és szolgáltatások versenyképességének javítását, elsősorban a mikro-, kis- és középvállalkozások külpiaci értékesítését kívánja elősegíteni.
részletek